x
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Yukarı
Dynacord

Dynacord PMX-2P500 Powe Amfi

Ürün Kodu : 4429
216.289,44 TL
216.289,44 TL
12.06.2025 tarihine kadar kargoda
Ücretsiz Kargo
2 Yıl Garanti
Kolay İade
Teslimat Bilgisi: Siparişleriniz, stok durumu ve işlem yoğunluğuna bağlı olarak ortalama 1–3 iş günü içinde kargoya verilmektedir. Yoğun dönemlerde bu süre değişebilir; lütfen siparişinizi oluştururken bunu göz önünde bulundurunuz. Teslimat sırasında kargo paketinde ezilme, ıslanma, yırtılma gibi fiziksel bir hasar fark ederseniz ya da hasar şüphesi varsa, ürünü teslim almadan önce kargo görevlisine mutlaka tutanak tutturunuz. Tutanak, teslimat öncesinde kargo görevlisiyle birlikte düzenlenmelidir. Bu işlem sayesinde, taşıma kaynaklı hasarlarda kargo firması nezdinde tazmin süreci başlatılabilir. Tutanaksız teslim alınan gönderiler için sonradan yapılacak hasar bildirimleri kabul edilememektedir.

2 ✕ 500 Watt D sınıfı amplifikatör
Bekleme modunda düşük güç tüketimi (3 Watt)
Kanal başına yerel giriş


Mükemmel ses kalitesi> 104 dB s / n oranı
PMX-2P500 D sınıfı amplifikatör, tahliye amaçlı 2 ✕ 500 W profesyonel ses amplifikatörüdür. Hem ana şebekeden hem de bir DC beslemeden çalıştırılabilir. Çıkış voltajı galvanik olarak yalıtılmıştır ve sürekli olarak topraklama hatası için izlenir. Enerji tasarrufu modu ve sıcaklık kontrollü fanlar, enerji tüketimini ve gürültü seviyelerini azaltır. Kontrol ve izleme fonksiyonları CAN veriyolu üzerinden gerçekleştirilir. Bu amplifikatör, bir acil durum tahliye sisteminde çalışmak üzere tasarlanmıştır. Amplifikatörler genellikle bir kontrolör aracılığıyla kontrol edilir ve IRISNet kullanılarak yapılandırılır.

Güç amplifikatörü işlemci kontrollüdür ve kapsamlı izleme işlevleriyle donatılmıştır. CAN veriyolu ve ses iletimi için hat izleme, hat kesintilerinin ve kısa devrelerin algılanmasına ve kullanıcıya gösterilmesine olanak tanır.

Güç amplifikatörü aşağıdaki özelliklere sahiptir:


• Değişken 100 V veya 70 V güç çıkışları
• D sınıfı teknolojide yüksek verimli amplifikatör blokları
• Çıkışlar rölantide ve kısa devre korumalı
• Şebeke çalışması 120–240 V (50/60 Hz) ve / veya 24 V
DC acil durum yedeklemesi
• Elektronik olarak dengelenmiş girişler
• Sıcaklık izleme fonksiyonu
• PMX-4CR12 denetleyici veya PMX-4R24 yönlendirici aracılığıyla pilot tonu ve toprak hatası izleme işlevi
• Tüm işlevlerin işlemci kontrolü
• İşlemci sisteminin watchdog devresi aracılığıyla izlenmesi
• Konfigürasyon verileri için uçucu olmayan FLASH bellek
• Dahili izleme işlevi
• Tümleşik ses röleleri
• Hat izleme işlevi

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.